MEDLEMSSKAB

Alle medlemmer får et personligt log-in til en lukket medlemsportal.

Den lukkede medlemsportal vil fungere som opslagstavle til medlemsfordele fra vores samarbejdspartnere.

Derudover vil man som medlem kunne deltage i/opnå nedenstående:

FOREDRAG
I vores fælles netværk kender vi rigtig mange inspirerende mennesker, som vi inviterer ind til foredrag. Det kan være alt fra bjergekspeditioner, ultraløb, forfattere, jernmænd/-kvinder eller andre, der har noget på hjertet og ikke mindst evnen til at formidle deres budskab.

SMÅ OG STØRRE TURE
Det er medlemmerne, der udfylder rammerne for Fællesskabet. Der satses på, at få arrangeret 1-2 ture om året.
Dette vil ske ved egenbetaling, og det er op til Fællesskabet at foreslå disse ture. Det er frivilligt at deltage.

Medlemmer af Fællesskabet vil få fortrinsret til nyetablerede ture, der oprettes i forbindelse med Climb for Charity. Der vil blive sat X antal pladser til side til fællesskabet.

SPARRING/VIDENSDELING
I Fællesskabet sætter vi vidensdeling højt på agendaen. Så de, der har erfaring at dele ud, må meget gerne byde ind.
Det kan være alt fra coaching, rådgivning, faglig hjælp og støtte. Emnerne kan listes for hele netværket, og man kan således byde ind med de kompetencer, man nu engang har mulighed for at stille til rådighed.

FÆLLESTRÆNING
I Fællesskabet fortsætter vi med at få sved på panden og blive fysisk udfordret – sammen. Vi mødes til fællestræning og vil løbende indhente tilbud fra samarbejdspartnere på fx beklædning og træningsarrangementer.
Vi vil også tilbyde fællestræning med det nye kuld – således at vi kan lære dem at kende, og de kan lære os at kende. Men ikke mindst vil vi kunne dele ud af vores viden i forhold til deres kommende tur og derved gøre deres tur endnu bedre.